ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στη διεύθυνση info@olivaloe.com στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά στο +30 28210 80234.

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, επομένως σας προτείνουμε να μην αφαιρέσετε κανένα ταμπελάκι ή το αυτοκόλλητο κατά την δοκιμή! Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραλαβής του δέματος σας.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την επιστροφή του δέματος, συμπεριλαμβάνοντας τις όποιες χρεώσεις προκύψουν από τη μεταφορά. Το www.olivaloe.com e-shop δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια. Να γίνει κατανοητό ότι δεχόμαστε μόνο προϊόντα που αγοράστηκαν από το olivaloe ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Επιστροφές από χώρες εκτός Ε.Ε. δεν γίνονται δεκτές (εξαιρούνται τα ελαττωματικά προϊόντα ή σε περίπτωση λάθους σε κωδικούς προϊόντων που παραλάβατε).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με ACS / Ταχυμεταφορά με εκτιμώμενη παράδοση εντός 1- 2 εργάσιμων.

Οι παραγγελίες εξωτερικού θα αποστέλλονται ως δέματα A’ προτεραιότητας μέσω Ελληνικού Ταχυδρομείου . Όλες οι συναλλαγές υπόκεινται στις σχετικές ρυθμίσεις, κανονισμούς αλλά και περιορισμούς του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΕΛΤΑ . Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Ελληνικών Ταχυδρομείων www.elta.gr.

Σε περίπτωση κατεστραμμένων προϊόντων κατά την παράδοση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τοπικό σας ταχυδρομείο και να συμπληρώσετε το σχετικό έντυπο Αποζημίωσης. Ωστόσο, στην προσπάθειά μας να παραμείνει η εταιρεία μας κοντά τις ανάγκες κάθε πελάτη συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορούν πάντα να επανεξεταστούν. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο info@olivaloe.com

ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ανεξαρτήτως βάρους :

• Κρήτη και Αθήνα 3,5 ευρώ
• Υπόλοιπες περιοχές 5,5 ευρώ
• Δωρεάν μεταφορικά άνω των 60 ευρώ

ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ <2kg :
• 0 – 0,5 kg 11 ευρώ
• 0,5 -1kg 15,5 ευρώ
• 1 – 2kg 26 ευρώ

ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ >2kg

Ζώνη 1: Κύπρος – Βαλκανικές Χώρες: (Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία)”

Ζώνη 2: Xώρες EPG/Interconnect:

Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία (συμπεριλαμβανομένης της Κορσικής και του Μονακό), Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία (συμπεριλαμβανομένων των Βαλεαρίδων και των Καναρίων Νήσων), Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία (συμπεριλαμβανομένων των Αζόρων), Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία

Ζώνη 3: Ηνωμένο Βασίλειο, Λοιποί Προορισμοί

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Το κατάστημα μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

*Για χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης ισχύουν οι εκάστοτε τελωνειακοί δασμοί.