ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το κατάστημα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι πλέον διεθνείς Πιστωτικές και Χρεωστικές Κάρτες αναλήψεως όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω, γίνονται αποδεκτές καθώς και η υπηρεσία PayPal.

  • Πιστωτικές κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard, Dinners, American Express.
  • Χρεωστικές κάρτες με το σήμα Maestro.
  • Συναλλαγές PayPal.

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε λογαριασμό PayPal, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.paypal.com και εγγραφείτε στην υπηρεσία ανοίγοντας τον προσωπικό σας λογαριασμό. Παρακαλώ βεβαιωθείτε πως το e-mail που θα χρησιμοποιείτε σε πιθανή παραγγελία από εμάς, είναι το ίδιο με εκείνο που έχετε δηλώσει στο λογαριασμό του paypal.

  • Αντικαταβολή για συναλλαγές εντός Ελλάδας.

Όλες οι παραγγελίες θα αποστέλλονται όταν και εφόσον έχει πιστωθεί η εκάστοτε συναλλαγή.