Ιστορία

H αρχή, η ιδέα, η πράξη…

Από τα χρόνια των προγόνων μας, μέχρι και σήμερα, ελιξίριο υγείας, θρέψης και ομορφιάς κατευθείαν από την φύση… Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για τίποτα άλλο από το ευλογημένο ελαιόλαδο. Ένα αγαθό της φύσης, που ήμαστε τυχεροί να το απολαμβάνουμε σε αφθονία. Το αγαπήσαμε, όπως και οι πρόγονοί μας, γενιά προς γενιά. Γεννηθήκαμε ανάμεσα στα ελαιόδεντρα και εκτιμήσαμε εις βάθος τις ευεργετικές του ιδιότητες και ως φυσικό φάρμακο και ως φυσικό καλλυντικό. Μετά από δεκαετίες στην παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, γεννήθηκε η ιδέα για ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα! Ποιοτική παραγωγή, ποιοτικό προϊόν, ποιοτικό καλλυντικό! Το ποιοτικό προϊόν υπήρχε… το μόνο που έμενε ήταν να ξεχωρίσει το παράγωγο του από τα υπόλοιπα της αγοράς. Έτσι, προσθέσαμε την θαυματουργή aloe vera και η ιδέα, έγινε πράξη. Με Κρητικό βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογική aloe vera, και άλλα ευεργετικά φυτικά – φυσικά συστατικά, γεννήθηκαν τα προϊόντα της Olivaloe.

Η αποστολή μας, ο στόχος μας, το όραμά μας…

Η αποστολή μας, ο στόχος μας, το όραμά μας…
Με κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για την φυσική περιποίηση, τον θαυμασμό μας
για τα θαυματουργά, φυσικά αγαθά και τον ενθουσιασμό μας για κάτι ξεχωριστό και
ποιοτικό, οδηγηθήκαμε στα σημερινά αποτελέσματα. Αποστολή μας, η παραγωγή
ποιοτικών προϊόντων χωρίς Βαζελίνη, Παραφινέλαιο, Προπυλενογλυκόλη, Paraben
ή άλλες φθηνές και βλαβερές πρώτες ύλες. Στόχος μας, η αξιοποίηση
θαυματουργών, φυσικών συστατικών, πάντα βιολογικής καλλιέργειας. Όραμά μας, η
καθιέρωση μιας νέας, φρέσκιας ματιάς στην περιποίηση και τον καλλωπισμό,
στραμμένη προς το αγνό και το φυσικό. Πάντα, στη σωστή τιμή.

Από την Ελληνική Γη

Προϊόντα με ιστορία, παράδοση στην ποιότητα και υψηλή βιολογική αξία, τα αγαθά της Ελληνικής γης και ειδικά από το νησί της Κρήτης, επιλέγονται από πολλά ισχυρά brands όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Χάρη στις ιδιαίτερες πρακτικές και τεχνικές που εφαρμόζουν οι Έλληνες παραγωγοί, το έδαφος και το κλίμα, τα ελληνικά προϊόντα ξεχωρίζουν και σε γεύση, άρωμα και χρώμα καθιστώντας τα αναντικατάστατα στην αγορά.

Ελαιόλαδο, ο ακρογωνιαίος λίθος της Ελληνικής παράδοσης

Από την αρχαιότητα, τα καρποφόρα ελαιόδεντρα της ελληνικής φύσης αποτελούσαν τη βάση της οικονομίας, της διατροφής, της υγιεινής αλλά και του καλλωπισμού. Το ελαιόλαδο αποτελεί ευλογημένο αγαθό με τεράστια βιολογική αξία και πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες.

Αλόη βέρα, το Α και το Ω της φυσικής περιποίησης

Η aloe vera, θαυματουργό δώρο της φύσης, κρατάει από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα την φήμη της ως φυσικό φάρμακο καθώς υπάρχουν αναφορές που δηλώνουν την χρήση της ως τέτοιο, μέχρι και 5000 χρόνια πριν. Χρησιμοποιείται συστηματικά στην σύγχρονη ιατρική και στη βιομηχανία της κοσμετολογίας καθώς έχει πολυάριθμες αντιοξειδωτικές, αντιβακτηρικές και αναζωογονητικές για το δέρμα ιδιότητες.

Φυσικά συστατικά, από τη μητέρα φύση

Τα φυσικά συστατικά, το Νο1 κριτήριο που πάντα πρέπει να έχουμε κατά την επιλογή καλλωπιστικών ή φαρμακευτικών καλλυντικών. Τα φυσικά καλλυντικά προϊόντα δεν περιέχουν βλαβερές χημικές ουσίες. Όχι μόνο είναι φιλικά προς το περιβάλλον αλλά βελτιώνουν δραστικά την εμφάνιση της επιδερμίδας μας.

Καταστήματα

Με τρία φυσικά καταστήματα στα Χανιά και μία σταθερή θέση στην τουριστική, καλοκαιρινή αγορά των Χανίων, φέρνουμε όσο πιο κοντά σας γίνεται την αγάπη και τον σεβασμό μας για την σωστή -πάντα φυσική- περιποίηση του σώματος. Προϊόντα μας μπορεί κανείς να βρει και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων, σε καταστήματα καλλυντικών αλλά και σε φαρμακεία. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ταξιδεύουμε σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσφέροντας με ενθουσιασμό λίγο από την Κρήτη μας και τους θησαυρούς που κρύβει.

 

Δείτε Εδώ

Εκθέσεις

Με ενθουσιασμό και όραμα για το μέλλον, η εταιρεία μας συμμετείχε σε πολλές εκθέσεις ως εκθέτης, με το πέρασμα των χρόνων. Κυρίως σε εκθέσεις που αφορούσαν επαγγελματίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η παρουσία μας στον κλάδο ξεκίνησε το 2006 στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ελλάδας, ‘Παρουσίες-Λαϊκή Τέχνη και Τέχνημα’ που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα ετησίως. Σε συνέχεια, το 2014 πήραμε μέρος ως εκθέτες στην ‘Cosmoproof Bologna’, στην Μπολόνια της Ιταλίας, μία από της μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως στον τομέα της ομορφιάς και της κοσμετολογίας και άλλη μία αξιοσημείωτη συμμετοχή τον ερχόμενο χρόνο, το 2015, ήταν σε έκθεση παγκοσμίου κύρους στο Ντίσελντορφ.

Cretan taste

Η Cretan Taste, η μαμά εταιρία της Olivaloe, αποτέλεσε την βάση για την ίδρυση της, με πάνω από 20 χρόνια στην παραγωγή και τυποποίηση πιστοποιημένου Βιολογικού Εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από τα Χανιά της Κρήτης. Οι αρχές που διέπουν την Cretan Taste, ήταν αυτές που σφυρηλάτησαν την ιδεολογία πίσω από την Olivaloe και αποτελούν για εμάς έμπνευση σε κάθε βήμα της πορείας μας.

 

Περισσότερα